Laat de lente maar komen!

Onze vakantie zit er weer op, lekker kleurtje opgedaan, de batterijen opgeladen, leuke en lekkere ideeën opgepikt, nu weer tijd om aan de slag te gaan.

Met het regen weer van de afgelopen dagen hebben we ons maar binnen bezig gehouden, kasten opgeruimd, planten eens goed verzorgd, wat vazen en kussentjes verzet, nieuwe ontbijt gerechtjes uitgeprobeerd,….. er is altijd iets te doen in Huize Reynaert.

Ook de brievenbus had het maar druk met het binnenkomen van de nieuwe toeristische brochures. Het nieuwe seizoen ziet er in elk geval goed uit. Stevige wandelingen in een golvend duinenlandschap,  fietstochten met onderweg een hapje en een tapje, maar ook pittig uitgestippelde routes voor mountainbikers en ook veel aandacht voor ruiters en menners. Genoeg redenen om een bezoek te brengen aan Limburg.

Gelukkig is het vandaag gestopt met regen en konden we buiten aan de slag want daar is ook het nodig werk. De eerste krokussen en narcissen laten zich al zien maar de rest van de tuin oogt nog niet zo fris. Paul heeft dan maar de stoute laarzen aangetrokken en de hoge drukreiniger uit de kast gehaald en is volop bezig om de terrassen mooi zuiver te spuiten. Hopelijk zet het weer door en blijft het de komende week ook lekker droog en misschien wel een beetje zon, zo kunnen wij ons perfect voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Wij hebben er in elk geval veel zin in, u ook!

 

 

 

Categorieën