Komen eten!

Vanaf maandag 1 februari 2016 kan u weer genieten van Vlaanderens gezelligste etentjes in het populaire programma “Komen eten” op VIER. Van maandag tot vrijdag om 19.45 uur is het weer genieten van de kookkunsten van de enthousiaste kandidaten.

Wat heeft Villa Reynaert nu te maken met “komen eten”, zul je wel denken? Gaat Peggy misschien meedoen? Of gaat Paul misschien zijn kooktalent tonen? Vooral het laatste zou goed zijn voor de kijkcijfers maar helaas moeten we jullie dan teleurstellen.

De afgelopen weken hebben wij meerdere keren de kandidaten en natuurlijk de crew van het programma mogen ontvangen in ons guesthouse. Telkens waren er drie van de vier kandidaten aanwezig, de vierde was natuurlijk thuis in de keuken aan de slag om een heerlijke maaltijd te koken voor de anderen.

Onze woonkamer werd dan omgetoverd tot een heuse film-set, inclusief regisseur, camera- en klankman. De kandidaten werden om de beurt onderworpen aan pittige en soms ook pikante vragen. Tevens werd hun het menu van de dag gepresenteerd. Een vaste kijker van het programma herkent zeker deze momenten in de uitzending.

IMG_1887    IMG_1893   IMG_1880

Tussen de opnames door konden de kandidaten uitrusten in één van onze kamers. Wanneer het gezellig was geweest de dag ervoor, was dit voor sommige zeer welkom.

Komen eten

Wij vonden het zeer leuk om ze te mogen ontvangen en zijn zeer benieuwd hoe ze het ervan afbrengen. Want net zoals voor de kandidaten is het voor ons ook de eerste keer dat we de opnames te zien krijgen tijdens de uitzendingen op TV.

Kijk zeker de komende weken naar “Komen eten” en let goed op of je onze locatie herkent!

Alvast smakelijk eten!

 

Categorieën