Wie zijn Wij

  • 551532_235530453245309_938494501_n

  • Paul & Peggy

    Voordat wij,Paul en Peggy, deze romantische B&B openende hebben we samen een stomerij uitgebaat. Dit was het bedrijf waar Paul in opgroeide en waar hij de waarde van kwaliteit en zijn oog voor detail leerde. Paul leer je meteen kennen als een betrokken gastheer, die ’s morgens met een glimlach je ontbijt klaar zet, je helpt met het oppompen van fietsbanden en je met een losse babbel meteen thuis doet voelen.

    Peggy groeide ook op in een zelfstandig gezin, waar de deur altijd open staat en iedereen welkom is. Je vindt haar meestal in de keuken waar ze bezig is met haar grote passie, koken. Zij verzorgt met veel liefde een heerlijk ontbijt met mooie ingrediënten uit de streek. Dat ze goed kan koken heeft ze bewezen toen ze in 2010 met de titel Topchef aan de haal ging in het populaire programma van RTL4.

    Samen hebben we het hele pand van vloer tot nok gerenoveerd en vormgegeven. Het resultaat van deze inspanningen is een romantisch, gastvrij en comfortabel verblijf in Villa Reynaert.

    De bewaking van ons guesthouse vertrouwen wij toe aan onze trouwe viervoeters, Pina, Tommy en Mel. Het sociaal amusement rond het huis wordt verzorgd door onze poes Pixie. De dieren zijn zeker niet gevaarlijk en komen ook niet binnen in de B&B.